zondag 24 mei 2015

★ Sunny Sunday


Styling & fotografie: Susanne Otter ©FRIVOLELente!
Vandaag was een verrukkelijke dag. Wij genoten volop van het zonnetje, hoe kan het ook anders. Annabel trok het eerste radijsje uit de grond, Pepijn stond erbij met open mond en een blik vol verwondering. Wat is de natuur toch iets moois, wij namen alledrie een hapje uit het radijsje en gruwelden, duidelijk niet onze smaakvoorkeur. En het was zo'n prachtig radijsje.. Kijk je mee naar vandaag?
Zand
Wij kochten een houten zandbak, Anne-Roel zette deze in de zwarte beits. Eigenlijk wou ik de zandbak roze verven maar dit was minder werk en veel sneller klaar. Zoek ik wel iets anders om roze te verven. Ze aten ijsjes in de zandbak en goten water in een geul voor de rivier, waar je natuurlijk fijn in kunt pootjebaden. Het hele huis ligt bezaaid met zand, ietsje meer in de wc waar Pepijn zijn broek naar beneden trok om te kunnen plassen. Je kunt geen stap verzetten zonder knisperend geluid. Het heeft wel wat, dit van binnen naar buiten en weer terug leven. De deur van de serre schuiven we open, Pepijn is de hele dag op stap met zijn speelkameraadjes en tijdens Annabel haar drie uur durende middagdut genieten wij hangend in een stoel van de zon.


Pies
Nog steeds kan zij moeilijk de 'v' zeggen, wij horen de hele dag 'Pieze handen'. Onvermijdelijk, vieze handen, als je speelt met water en zand. De gootsteen is de ideale plek om handen en voeten af te spoelen, als je nog zo klein bent. Wij plaatsten Annabel bovenop het aanrecht zodat zij haar gang kan gaan. De kleine voetjes met mini teentjes en blauw gekleurde nageltjes (net als haar mama) waren snel schoon. De roze hortensia kreeg ik twee weken geleden van Anne-Roel, zomaar. De kinderen plukken iedere dag bloemen voor me, Bella zegt daarbij elke dag weer "Fijne moederdag!".Simpel
Wat is het leven af en toe toch fijn, de zondag is een stuk relaxter als je weet dat de werkweek de volgende dag nog niet begint. Een driedaags weekend zou zo gek niet zijn. Ik genoot van het eenvoudige, het radijsje (tot ik het proefde), onze spelende kinderen, samen niks anders doen dan op een stoel van de zon genieten, tijdschriften doorbladeren, eten bestellen zodat we het luieren kunnen voortzetten en de keuken netjes blijft, Annabel die dromend haar handjes wast. Wat is ze toch mooi, wat zijn de hortensia's toch mooi, wat zijn de greepjes op de keukenlades toch mooi, wat is het leven vandaag toch mooi..

12 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo'n dag ! Gewoon los kunnen laten dat het huis vol zand ligt.... Gewoon genieten van wat er is en gebeurd ! Heerlijk om te lezen en te zien... Dat we nog veel van deze momenten mogen meemaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke foto's van een heerlijke dag, vooral die foto van die mooi gelakte teentjes! :-) Hier net zo'n relaxte dag, wat kun je daar toch van genieten! Maak er ook een mooie tweede Pinksterdag van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laten er nog vele lentedagen zoals deze volgen Xxx wimke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stiekem hou ik ook van regenachtige dagen, ik vind het heerlijk om in huis te rommelen.. Liefs!

   Verwijderen
 4. Wat een fijne zondag! Ik kom nu voor het eerst op je blog, via ig. Wat maak je een mooie foto's! Ik ga je ook hier volgen hoor :) Fijne maandag alvast! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, wat een fijn compliment! Leuk dat je me gaat volgen, liefs!

   Verwijderen
 5. Prachtige foto's en weer zo mooi verwoord !!
  Geniet van je dag en lieve groet,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen

Love to hear from you!