dinsdag 1 april 2014

★ stapje voor stapje
Styling & fotografie: ©FRIVOLE

Ineens zijn we het allemaal wat zat. Het huizen kijken valt best tegen, alle huizen hebben plus- en minpunten en er springt er niet eentje bovenuit waardoor we razend enthousiast raken. En we hebben heel wat verschillende huizen/panden bekeken, zelfs een kerkje!  Het heerlijke weer zorgt ervoor dat we meer buiten zijn, Pepijn speelt de hele dag op straat met alle vriendjes en vriendinnetjes in de buurt. Het is hier heel fijn wonen en opeens is daar de gedachte dat we al die gezelligheid wel heel erg gaan missen, mochten we gaan verhuizen. Droomscenario zou zijn dat we dit huis en de tuinen groter kunnen maken. Onmogelijk. Wel kunnen we hier en daar wat dingen laten aanpassen, misschien moeten we dat eens gaan onderzoeken. Het zijn bewogen jaren geweest, de zorg voor zieke mensen die de strijd verloren en de begrafenissen regelen en alles wat daarbij komt kijken aangezien zij dat beide bij leven niet hebben gedaan (en dat is veel, heel veel). Er is een huis dat verkocht moet worden, maar eerst nog helemaal moet worden leeggehaald, wat een flinke klus is, mensen kunnen wat verzamelen. Een huis waarvan de maandelijkse lasten gewoon door gaan en betaald moeten worden. Allemaal zaken waar je helemaal niet op zit te wachten maar je niet onderuit kunt. Het zorgt ervoor dat wij onze zoektocht en plannen even staken. Soms wil je teveel tegelijk. 


L♥VE

5 opmerkingen:

 1. Misschien moet het zo zijn...wellicht kunnen jullie door verschillende aanpassingen er toch jullie droomhuis van maken!!

  Wij gaan ook weer verbouwen, heb nu al buikpijn haha ;-)

  Fijne dag
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt heel zinnig.

  Huis en tuin vergroten is meestal moeilijk ;) Tenzij je omhoog kunt! Een laag erop inclusief een dakterras?

  Succes met plannen maken, rustig aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, en daarbij komt dat het ook nog eens heel veel geld kost, verhuizen. Maar misschien woon je al heel erg naar je zin, zonder dat je het zelf door hebt. Dat zal de reden zijn dat je van geen enkel ander huis enthousiast wordt. Och en het kost ook heel veel tijd, verhuizen.
  Eerst de zomer maar...
  Groeten,
  Barry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier hetzelfde hoor!! Ons huis staat wel te koop, maar soms loop ik er doorheen en denk ik: kan ik dit wel missen?
  Maar eeen slagje groter en een grotere tuin lonkt ook...
  Daarom voor ons een win-win situatie: als we het verkopen gaan we een nieuw droomhuis maken en anders maken we er in ons nu-droomhuis het beste van!
  Succes met alles...
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed dat je het je realiseerde, soms wil je teveel tegelijk. Ik ben ook altijd bezig met plannen voor de toekomst... Een leuk oud huis met een mooie grote tuin en in een rustige, maar gezellige omgeving. Maar soms ben ik ook bang dat ik later terugkijk op hoe het nu is en me dan pas realiseer dat we nu op ons gelukkigst zijn. Geniet van je gezin en pluk de dag! Veel liefs xx Marieke

  BeantwoordenVerwijderen

Love to hear from you!