maandag 21 oktober 2013Sil's Home

Fotografie: FRIVOLE
Onlangs bezocht ik sinds lange tijd weer eens de prachtige winkel Sil's Home in Donkerbroek. Eigenlijk is het veel meer dan een winkel, met 2000 m2 vloeroppervlak is het een plek waar je heerlijk in alle rust sfeer kunt proeven en je kunt laten inspireren door al het moois in prachtige ruimtes die op kleur en in stijl zijn ingericht. Je komt ogen tekort en moet minstens tweemaal langs ieder plekje om alles goed in je op te nemen. Als echte brocante liefhebber is dit een plek waar je je hart verliest. Van een romantische tot industriële sfeer, nieuw (merken zoals Bloomingville) en oud, al dan niet opgeknapt of in originele staat, je komt het allemaal tegen en kunt het op je gemak bekijken onder het genot van een kop thee of koffie. Ik heb van enkele hoekjes en ruimtes foto's gemaakt maar er is nog meer, veel meer. Mocht je na aanleiding van deze blogpost niet kunnen wachten om zelf een kijkje te gaan nemen, kijk op de website voor meer informatie en openingstijden: www.silshome.nl


L♥VE7 opmerkingen:

 1. Ohhh Suus, wat een mooie foto's en mooie spullen komen er voorbij. Kan je geen genoeg van krijgen he?
  Bedankt voor deze leuke winkeltip !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig gedaan, Susanne, hier kan Agaath heel blij mee zijn. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt. En wat een lieve woorden erbij.
  Groetjes, Nellie Wagenaar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een uitgebreide rondleiding heb je ons gegeven, je kunt daar goed vertoeven zeg.Heerlijk zo'n winkel waar in ieder hoekje wel wat staat. Pascale X (eenindruk.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige spullen allemaal!! Inderdaad genoeg te zien :-) Mooie foto's heb je gemaakt. Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je het daar nog niet kunt vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wonderful place! I love it :) Joanna

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke winkel! Met indrukwekkende spullen!

  BeantwoordenVerwijderen

Love to hear from you!